Pioniers als sneeuwpop

De winnende creatie in Ischgl.

De winnende creatie in Ischgl.


De winnaar van de 21e editie van het sneeuw- en ijssculpturen event ‘Shapes in White’ in Ischgl is ‘De Pioniers’, van het Italiaanse team met Ivo Piazza en Reiner Kasslatter, geworden. Ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van de Silvrettaseilbahn AG, de liftmaatschappij in de Silvretta Arena, was het thema voor deze editie gebaseerd op het verleden, heden en de toekomst van het skiresort in Tirol.

Vier dagen lang zijn tien teams van professionele beeldhouwers aan de slag gegaan met de sculpturen van ijs en sneeuw. Het Italiaanse team met Ivo Piazza en Reiner Kasslatter is met hun metershoge kunstwerk van de oprichters van het skiresort, genaamd ‘De Pioniers’, door de jury als winnaar gekozen. Het Duitse team dat vorig jaar nog eerste werd, eindigde als tweede en het andere Italiaanse team werd derde. De tien sculpturen zijn op de pistes van de Silvretta Arena te bewonderen tot begin mei.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.