Stuur Joost op avontuurlijke reis


Sonnema heeft een ludieke actie bedacht: Je kunt Joost op pad sturen. Hij moet in 30 dagen tijd 30 opdrachten uitvoeren. Online is te volgen hoe hij het er van afbrengt.

Avonturier Joost gaat de uitdaging aan en begint vandaag aan zijn avontuur: De Tocht. Bestemming en uitdagingen? Die kan het publiek bepalen! Via www.detocht.nu kan iedereen het avontuur aansturen door uitdagende opdrachten voor Joost in te zenden. Bovendien mogen de inzenders van de origineelste uitdagingen ook daadwerkelijk op pad met Joost. Met dit sociale experiment wil Joost, samen met partner Sonnema, Nederland betrekken in een grootschalig avontuur.

Fantaseer jij ook over een avontuurlijker leven? Om bijvoorbeeld al liftend achterop de fiets van Bolsward naar Utrecht te komen, de Elfstedentocht zwemmend af te leggen of jezelf al brug-jumpend over de Amsterdamse grachten te bewegen? Dan is dit je kans om uit de sleur te breken en je dag eens een keer helemaal anders in te vullen dan normaal.

Hoe doe je mee?
Vanaf 6 januari kan iedereen opdrachten voor Joost insturen via www.detocht.nu. Hieruit worden de meest verrassende en avontuurlijke opdrachten geselecteerd die Joost vanaf 6 januari tot en met 4 februari 2014 ook daadwerkelijk gaat uitvoeren. Hij is te volgen via een dagelijkse upload van foto’s, video’s, nieuwsberichten en gps tracking. Meer van het meedoen dan van het meekijken? De meest originele inzenders mogen ook echt op avontuur met Joost.

Over Joost
Joost is een ervaren avonturier en leeft al 28 jaar onbevangen met de dag. Hij laat graag zien dat het onmogelijke mogelijk is; de marathon rennen met maar drie weken training, de Mont Blanc beklimmen, boomhutten bouwen midden in de stad, noem het maar op. Niet geheel toevallig was het dan ook dat Joost en Sonnema elkaars pad kruisten. Door samen dit sociale experiment op te zetten, willen Joost en Sonnema – als mooi begin van een grensverleggend 2014 – laten zien dat avontuur overal om de hoek ligt. Joost: “Veel mensen vergeten dat een dosis avontuur makkelijk toe te voegen is aan je leven. Daarvoor hoef je echt niet naar het buitenland. Met De Tocht willen we laten zien dat ook in Nederland iedere dag een avontuur kan zijn”.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.