Thon Hotel krijgt kleurrijke make-over

Het Thon Hotel is Brussel is helemaal verbouwd tot een kleurrijk verblijf.

Het Thon Hotel is Brussel is helemaal verbouwd tot een kleurrijk verblijf.

Als je op zoek bent naar een geschikt hotel voor een stedentrip in Brussel, dan is het vernieuwde Thon Hotel een idee. De Noorse interieur ontwerper Trond Ramsoskar heeft het hotel onder handen genomen. Hij vond  licht, sereniteit en comfort belangrijk bij de verbouwing.  Het hotel moest een toevluchtsoord binnen de stad worden. Ramsokar koos in zowel de lobby als het restaurant voor veel kleurgebruik als tegenstelling tot de grauwe buitenwereld. Denk aan oranje barkrukken, kleurige fauteuils en neonverlichting, die door de combinatie met veel licht en ruimte een fris en eigentijds resultaat geven.

Optimaal comfort
Niet alleen de openbare ruimtes, ook alle 454 kamers hebben een metamorfose ondergaan. Ze zijn voorzien van vrolijke kleuren en nog comfortabeler meubilair. Alle kamers zijn bovendien voorzien van een flatscreen TV, koffie- en thee faciliteiten, safety deposit box en koelkast. Deze faciliteiten staan allemaal gratis ter beschikking van de gast. Het hotel is gunstig gelegen op het Rogierplein, in het centrum van Brussel, direct tegenover de Nieuwstraat, de drukste winkelstraat van de stad en op 15 minuten loopafstand van de Grote Markt.

Zelf inchecken
Zelf in- en uitchecken bij een hotel, dat is wel zo efficiënt. Daarnaast garandeert het een maximale privacy. In de lobby bevinden zich Express Check-in/Check-out Kiosken. Vooral gasten die gesteld zijn op hun privacy of die haast hebben, zullen deze mogelijkheid waarderen. Wie gebruik maakt van deze automatische incheckpunten maakt kans op een weekendje weg, iedere maand wordt een weekend weggegeven.

Ligging
Naast de incheckservice is het hotel goed bereikbaar.  Zo ligt het hotel op 5 minuten afstand van het treinstation Brussel Noord en is er een metrostation voor de deur. Gasten die met de auto komen, kunnen gebruikmaken van de betaalparking onder het hotel. Wie de stad wil gaan verkennen kan opstappen bij de hop-on hop-off bus die voor het hotel een halte heeft.

Relaxen
In de vernieuwde en levendige O Bar kunnen gasten relaxen met een drankje, bijvoorbeeld uit de brede selectie van lokale bieren. Op dinsdag verandert de bar in een podium voor jong talent, als bandjes van allerlei pluimage hun kunsten ten gehore geven, tijdens de Thon Music Sessions. Van pop tot easy listening, van blues tot latin. De bar biedt gasten naast dit gratis entertainment ook een buffet met fingerfood aan.

Voor meer informatie ga je naar de website.

 

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.