Verlaten filmset in Amerika te koop

Je kan de eigenaar worden van je eigen filmset, als je genoeg geld hebt.

Je kan de eigenaar worden van je eigen filmset, als je genoeg geld hebt. Foto: Realtor.com

Misschien heb je nog 7,5 miljoen euro ergens liggen en weet je niet wat je ermee moet doen. Dan kun je altijd een oude film set kopen. De Blue Cloud Movie Ranch in de Californische Santa Clarita Valley vlakbij Los Angeles is gebruikt voor verschillende films en series en staat nu te koop. Zero Dark Thirty, Iron Man, en onder andere True Blood zijn slechts een paar voorbeelden van de gefilmde series op de Ranch. Het Amerikaanse leger gebruikte de site vanwege de realistische weergave van Afghanistan. Als je enorm fan bent van een van de series of je wil gewoon je eigen set, dan is dit je kans. Als je meer wil weten kun naar de website van de makelaar.

Straks heb je een eigen dorp. Foto: Realtor.com

Straks heb je een eigen dorp. Foto: Realtor.com

Je zal nog wel een beetje moeten opruimen. Foto: Realtor.com

Je zal nog wel een beetje moeten opruimen. Foto: Realtor.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.