Volg je vlucht met Vueling

Vueling geeft je de kans om actuele vluchtinformatie van huis uit te bekijken.

Vueling geeft je de kans om actuele vluchtinformatie van huis uit te bekijken.

Als je met het vliegtuig reist komt het nog wel eens voor dat je vlucht vertraging heeft. Ben jij keurig op tijd op het vliegveld, kun je nog 5 uur wachten omdat je vlucht niet gaat. Dat kan een flinke domper om de vakantiepret zijn. Daar heeft Vueling wat op gevonden. De Spaanse luchtvaartmaatschappij heeft een nieuwe dienst gelanceerd waarbij je in real-time de status van al onze vertrekkende en landende vluchten bekijken.

Dankzij deze nieuwe dienst kun je op elk moment van de dag zien of een vlucht op tijd of vertraagd is of wat de geschatte tijd van aankomst is. Deze service, ook beschikbaar in de Vueling app voor mobiele telefoons, wordt gedurende de eerste maanden van 2014 aangevuld met meer informatie.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.