Volkskrant prijst Sony actie-camera

De Sony camera in actie (screenshot video)

De Sony camera in actie (screenshot video)

De Sony HDR-AS30V Action Cam is volgens Bard van de Weijer in een artikel in de Volkskrant van vandaag een goede koop. Hij concludeert:

Oudgediende GoPro heeft nog weinig te vrezen van de concurrentie, behalve van Sony, die een kwalitatief behoorlijk goede actiecamera levert. De camera’s van navigatiebedrijven Garmin en Mio zijn in beeldkwaliteit en gebruiksgemak duidelijk minder. De Mio is dankzij zijn lage prijs en grote aantal meegeleverde accessoires interessanter dan de Virb. Die laatste heeft als voordeel de lange levensduur van de batterij en de lcd-monitor, hoewel dat laatste eigenlijk niet nodig is voor actiecamfilmen en je vaak meer hebt aan een goede beeldverbinding met een tablet of smartphone. De strijd gaat dus tussen Sony en GoPro.

Dit zijn de camera’s die in bovengenoemd artikel getest zijn:

Hier onder beelden die geschoten zijn met de Sony camera

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.