Vuurwerkvrije Landal-parken scoren

In stilte genieten van de jaarwisseling. Foto: Common Creative

In stilte genieten van de jaarwisseling. Foto: Common Creative


Landal Greenparks heeft een goede jaarwisseling gehad. De formule van ‘vuurwerkvrije parken’ slaat aan. Dat blijkt uit een artikel in de Volkskrant. Het bedrijf begon zes jaar geleden met het aanbieden van dit soort vakantiemogelijkheden. Dit jaar waren half november alle 1282 bungalows die in zo’n bijzonder park lagen al volgeboekt. In totaal biedt Landal op acht parken deze voorziening aan. Daarmee is het bedrijf nog vrij uniek, want concurrent Center Parcs doet dat niet bijvoorbeeld.

‘We hadden al rookvrije bungalows en bungalows voor blinden of slechthorenden’, zegt commercieel directeur Bas Hoogland in de krant. ‘Wij dachten toen: waarom zouden we niet ook bungalows aanbieden voor mensen die niet van vuurwerk houden?’ In de parken zijn extra beveiligers aanwezig die in de gaten houden of er echt geen knallen klinken. ‘Als iemand een rotje afsteekt, staat er binnen 30 seconden security voor de deur. Onze gasten lopen rond middernacht vaak even naar buiten om te luisteren hoe stil het hier is.’

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.