Wat doen in weekend 1 en 2 februari?

Een van de werken bij de expositie S.H.O.E.S. in Rotterdam.

Een van de werken bij de expositie S.H.O.E.S. in Rotterdam.


Het is kennelijk de tijd van het jaar van exposities, want daar hebben we er nogal wat van komend weekend. Maar zeker leuk om te bekijken en van een heel ander kaliber is de fietsrace over het strand bij Den Helder. Hier onder zie je wat je allemaal kunt ondernemen in het weekend van 1 en 2 februari 2014. Hier onze top 12

 1. Tentoonstelling met ca. 400 objecten van ontwerper Marcel Wanders: Pinned Up in het Stedelijk Museum Amsterdam.
 2. Start viering Chinees nieuwjaar Den Haag, met oa vuurwerk en drakendans op Spuiplein 12.30 de officiële landelijke openingsceremonie in het Stadhuis en vervolgens draken-en leeuwendans optochten.
 3. Tentoonstelling ‘Rembrandt of niet?’ in Museum Het Rembrandthuis in Amsterdam met 60 tekeningen van Rembrandt, maar ook bladen van zijn leerlingen en tijdgenoten.
 4. Expo Forever Young in de Kunsthal Rotterdam met foto’s van Martijn van de Griendt van jongeren over de hele wereld.
 5. Nacht van de Wansmaak in het Luxor Theater in Rotterdam, met een selectie fragmenten en trailers, samengesteld door Jan ‘Max Rockatansky’ Verheyen en Jan ‘Mr. Horror’ Doense.
 6. Slotavond International Film Festival in De Doelen in Rotterdam. Het is de 43e editie van IFFR, slotfilm (We Are The Best! van Lukas Moodysson), slotfeest en uitreiking UPC Publieksprijs en Dioraphte Award.
 7. Expo S.H.O.E.S. in Kunsthal Rotterdam: ‘Over hoge hakken en echte liefde’, tentoonstelling toont met meer dan 450 schoenen het design van de damesschoen vanaf 1900 tot nu.
 8. Leer Wichelroede lopen op landgoed Heidestein bij Driebergen.
 9. In Beneden Leeuwen zal een taxateur en veilinghouder oude en zeldzame boeken, handschriften, kloosterboeken en of oude bijbels voor het publiek op hun waarde schatten.
 10. In Bloemendaal wordt de Beach Party XXXL gehouden.
 11. IVN Nijkerk houdt een winterwandeling in het Hulckesteijnse bos en bij de Laakse Slenk.
 12. Beachbiking Nederland organiseert eerst NK Strandrace

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.