Wat doen in weekend 25 en 26 januari?

De NASA-expositie is dit weekend het laatst.


Wie kinderen heeft die gefascineerd zijn door de ruimtevaart is het het weekend om naar de NASA-tentoonstelling in Utrecht te gaan. Het is namelijk het laatste weekend dat het kan. Verder hier onder onze top 10 voor het weekend van 25 en 26 januari 2014:

  1. Opening van het Holland Dance Festival in het Lucent Danstheater in Den Haag.
  2. Expositie in het Haagse gemeentemuseum onder de titel Mondriaan en het kubisme – Parijs 1912-1914.
  3. In het Fotomuseum Den Haag vindt de uitreiking van de Zilveren Camera plaats. Het is de 61e uitreiking van de belangrijkste prijs voor fotojournalisten in Nederland.
  4. Wintermeerkamp in Ermelo voor alle sportievelingen.
  5. Op 25 januari gaat het Tikibad Duinrell na een grondige onderhoudsbeurt weer open voor naar schatting 700.000 bezoekers, die in 2014 – het jaar van het 30 jarig bestaan van het Tikibad – worden verwacht.
  6. Gluren Bij De Buren is een festival dat in 100 Utrechtse huiskamers gehouden wordt; met 300 optredens, tussen 13:00 en 18:00. Het huiskamerfestival is gratis toegankelijk.
  7. IVN winterwandeling door park Clingendael
  8. Doordouwe is de titel van een expositie in het Stedelijk Museum  Zwolle. De tentoonstelling bestaat uit een serie korte films die een aantal thema’s hebben zoals: ‘wat men niet ziet, die in deze indeling voorkomen, met brandweerauto’s en die geheel per ongeluk ontstaan zijn’. Je kunt de tentoonstelling in Zwolle
  9. Het is het laatste weekend voor de NASA-expositie in het Beatrix gebouw in Utrecht.
  10. In Leiden wordt het koop-jazz-festival gehouden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.