Weekendje weg-gevoel in 3 minuten


Dat ik een liefhebber ben van slowmotion-video, mag al wel genoegzaam bekend zijn. Dat is dan ook een van de redenen dat ik deze video publiceer. Het gaat om een video die gemaakt is door een aantal echtparen die een paar dagen naar Three Rivers gaan. Dat blijkt een plaats in het noorden van de Verenigde Staten in de staat Michigan, nabij Detroit. Hoewel het ‘weekendje weg-gevoel’ wel goed gepakt wordt door de video ontbreekt het nog wel aan de verhaallijn: Waarom is de man zo boos in de video? Waarom slijpen ze van die gevaarlijk scherpe stokken? Komt het vliegtuigje in de rivier terecht? Kortom: de volgende keer zou enige regie geen kwaad kunnen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.