Weer wat anders: Boer en breakfast

Spelen in de natuur bij de boerderij.

Spelen in de natuur bij de boerderij.


Het scheelt maar een paar letters, maar je bent meteen in een andere omgeving en hebt een totaal andere belevenis. Wie kiest voor een kampeervakantie op een werkend boerenbedrijf boven een verblijf in een Bed & Breakfast zorgt voor een onvergetelijke belevenis voor de kinderen. De gedachte aan het gebrek aan comfort weerhoudt veel gezinnen zo’n vakantie te ondernemen, maar voor hen heeft FarmCamps een alternatief. Voor hen zijn er nu luxe lodgetenten. Marketing Directeur Nicolas van Bekkum: “Liefhebbers van net dat beetje meer luxe kunnen nu ook douchen in hun eigen tent.”

De luxe van thuis, maar nu op het erf van de boer: glamping bij FarmCamps. Van Bekkum: “Wij willen iedereen laten kennismaken met het leven op de boerderij. Ook mensen die nu niet kamperen. Voor deze groep is de lodgetent een eerste stap.” De faciliteiten van de lodgetent zijn afgestemd op elk weertype. “Met mooi weer leeft iedereen natuurlijk zoveel mogelijk buiten. Luieren in de hangmat, biefstukken bakken op de barbecue en een wijntje drinken bij de buitenhaard,” schetst Van Bekkum. Maar ook bij minder goed weer is het goed toeven in de tent. Kinderen hebben hun eigen Speelhut en volwassenen kunnen rustig zitten in de woonruimte.

In de FarmCamps lodgetent hebben gasten de beschikking over een badkamer met douche, toilet en wastafel en een eigen slaapkamer. Kids hebben een eigen Droomhut om in te slapen. Lekker warm douchen in je eigen badkamer, een comfortabel bed en goede koffie zetten met een espressomachine, het comfort van thuis op een boerderij. “Maar kijk naar buiten en je begeeft je midden in de natuur.”

Dier verzorgen
Speciaal voor de jongste gasten is het mogelijk een eigen boerderijdier te verzorgen aan de tent, bijvoorbeeld een konijn of een kip. Naast het assisteren van de boer en de boerin bij de verzorging van de grote boerderijdieren, leren kinderen spelenderwijs wat het verzorgen van een klein dier inhoudt. Water en eten geven, maar ook het hok verschonen horen daar allemaal bij. Meer informatie: www.farmcamps.nl

Een beeld van de lodgetenten.

Een beeld van de lodgetenten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.