Zorgeloos muziek luisteren op reis

Met Zip Up oordopjes hoef je nooit meer je snoertjes uit de knoop te halen.

Met Zip Up oordopjes hoef je nooit meer je snoertjes uit de knoop te halen.

Je kent het wel: Je bent op weg naar je reisbestemming en je wil even naar muziek luisteren of een film kijken om de tijd sneller te laten gaan. Maar eerst moet je de oordopjes helemaal uit de knoop halen, want op een of andere manier veranderen die snoertjes altijd in een onmogelijke warboel. Niet altijd handig als je in een drukke vertrekhal staat of de trein net aankomt. Voor die frustratie is nu een oplossing gevonden met Zip Up. Een handige uitvinding van ‘oortjes’ met een ritssluiting.

Uitvinding
Dankzij de rits, waarin de draden van de oortjes zijn geïntegreerd, zullen de oortjes nooit meer in de knoop raken en kan iedereen onbezorgd luisteren zonder de bijkomende problemen. Het product wordt op de markt gebracht door een groep eerstejaars studenten Trade Management Asia aan de Hoge Economische School te Amsterdam, die het bedrijf Zip Up hebben opgericht. Door ervaring met in de war zittende oortjes ontstond het idee om daar wat aan te gaan doen. Met als slogan ‘ Zip away your problems’ vertaalt het bedrijf de kernwaarde van het product.  Het jonge bedrijf heeft nu al groot succes: er is een ware run op de innovatieve vinding. Voor € 15,00 is elke muziekliefhebber van het probleem verlost en kan ook rekenen op een hoogwaardige geluidskwaliteit.

De Zip Ups zijn verkrijgbaar via de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.