Al je spullen mee op wintersport

Car-Bags.com komt met nieuwe tassen die het makkelijker maken om je dakkoffer in te pakken.

Car-Bags.com komt met nieuwe tassen die het makkelijker maken om je dakkoffer in te pakken.

Voor een wintersportvakantie wil je vaak veel te veel in een auto stoppen. Veel vakantiegangers zetten daarom een dakkoffer op hun auto. Maar die dingen compact inpakken is ook een kunst op zich. Om dit makkelijker te maken komt Car-Bags.com met een nieuwe set dakboxtassen. Hiermee kun je tijdens ski- of zomervakanties de beschikbare ruimte in travel- en skiboxen optimaal benutten. De op maat gemaakte reistassen zijn geschikt voor alle bekende merken dakboxen en zijn per direct leverbaar als complete set of als individuele dakboxtas.

Standaard- en neustas
De dakboxtassen van Car-Bags.com zijn er in twee varianten: een standaard rechthoekige tas en een schuin aflopende neustas. De neustas is qua afmetingen afgestemd op het aerodynamisch gevormde front van de hedendaagse dakboxen en past daarom onder de schuin aflopende voorkant van de dakkoffer. De standaard tassen kunnen daarachter worden geplaatst. Beide tastypen hebben vaste afmetingen, afgestemd op het formaat van de meeste dakboxen. De neustas meet aan de onderzijde 63x43cm, de achterkant is net als de overige tassen 30cm hoog, terwijl de voorzijde een hoogte van 18cm heeft. De standaardtassen hebben een afmeting van 63x32x30cm. Bij het inpakken van de tassen staat een ding al bij voorbaat vast staat: past het in de tassen, dan past het zonder probleem ook in de dakkoffer

Uiterlijk
De dakboxtassen zijn vervaardigd van sterk en duurzaam zwart nylon,met chroomlook ritsen. Diverse protectoren zorgen voor een duurzame bescherming van de bodem, kwetsbare randen en hoeken van elke tas. Door de flexibele stof zijn de tassen na gebruik eenvoudig opvouwbaar en gemakkelijk op te bergen, zowel thuis als op de reisbestemming. Vanzelfsprekend zijn alle tassen voorzien van praktische, stevige handvatten en verstelbare schouderbanden.

Vandaag besteld, morgen in huis
Als complete 4-delige set is de dakbox tassenset op Car-Bags.com te bestellen voor € 99,-. De standaardtassen en de neustas zijn ook los leverbaar, in beide gevallen met een prijs van € 26,- per stuk. Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.