Avonturenpark Hellendoorn opent weer

Hellendoorn opent haar deuren weer voor een nieuw seizoen.

Hellendoorn opent haar deuren weer voor een nieuw seizoen.

De lente komt er weer aan en daarmee openen ook pretparken hun deuren weer. Op 18 april gaan alle 30 attracties van avonturenpark Hellendoorn weer in gebruik. Het nieuwe seizoen begint traditiegetrouw met Spellendoorn. Daarnaast zijn er de vertrouwde evenementen als de Zomer Stuntshow, Heksendoorn en het vorig jaar geopende Aquaventura Slidepark. Nieuw dit jaar is het Boys & Girls weekend op 15 en 16 juni.

Spellendoorn – 18 april & 30 juni
De opening van Avonturenpark Hellendoorn valt traditiegetrouw samen met Spellendoorn; kinderen krijgen bij de entree een deelnameformulier en verspreid door het park lossen zij verschillende vragen en raadsels op. Wekelijks maken zij kans op een mooi prijzenpakket van Cartoon Network, wanneer zij meedoen aan Spellendoorn en de juiste antwoorden op de vragen vinden.

Boys & Girls – weekend 15 & 16 juni
Avonturenpark Hellendoorn organiseert in het weekend van 15 en 16 juni een uniek Boys & Girls weekend. Het park biedt speciaal voor jongens en meiden een weekend boordevol game-corners, optredens, workshops en stands met coole producten. In dit weekend zijn aan de attracties producten verbonden die ze gelijk kunnen testen.

Voor meer informatie ga je naar de website.