Bewaar al je wintersportverhalen

In Ons Wintersportboek van Belmondo kun je al je wintersport herinneringen bewaren.

In Ons Wintersportboek van Belmondo kun je al je wintersport herinneringen bewaren.

Een mapje met foto’s van elke vakantie, iedereen heeft ze wel op zijn computer staan. Jammer is dat er na de vakantie zo weinig mee gebeurt. Je opent het mapje nog wel eens, maar de verhalen bij de foto’s zakken steeds verder weg. Daar kun je nu wat aan doen. Belmondo.nl komt namelijk met ‘Ons Wintersportboek’. Dit is je eigen persoonlijke dag-, foto- en reisboek in één. En, door de handige vragen in het boek kun je binnen een half uur klaar zijn.

Bewaar je wintersportverhaal
Jaarlijks trekken in totaal gemiddeld een kleine miljoen mensen naar de bergen. Oostenrijk is met zo’n 60% de favoriet. Voor alle wintersporters is er nu Ons Wintersportboek. Hierin bewaar je de mooiste verhalen van je skivakantie. ‘Wat was hét vakantiemoment?’ ‘En wat was de mooiste afdaling?’. Aan de hand van dit soort voorgedrukte vragen, die je ook naar eigen smaak kan aanpassen, zie je geen vakantieherinneringen over het hoofd. Voeg daarnaast je mooiste foto’s toe en maak zo je reisverhaal compleet. Een foto- en reisdagboek in één dus.

De Snurfer
In Ons Wintersportboek vind je ook enkele weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat de grootste sneeuwvlok ooit een diameter van 38 centimeter had? En dat in 1965 surfer Sherman Poppen 2 ski’s aan elkaar bond en dit apparaat de ‘Snurfer’ noemde? Dit werd de voorloper van het Snowboard.

Samen vakantieverhalen bewaren
Hoe vaak gebeurt het wel niet na een vakantie met vrienden of familie dat je zegt: ‘we mailen de foto’s nog wel’. Om er na 6 maanden achter te komen dat de mooie herinneringen nog ergens op de telefoon van je vriend, vriendin of familielid staan. Met Belmondo.nl behoort dit tot de verleden tijd. Elk boek maak je samen met zoveel mensen als je wilt. Nodig ze uit per mail en iedereen krijgt toegang tot het boek en kan zijn of haar verhalen en foto’s toevoegen.

Je maakt Ons Wintersportboek op de website vanaf € 12,50. Na bestelling is je boek binnen 4 werkdagen bij je thuis.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.