Caravanity helpt je caravan restylen

Het nieuwe boek Caravanity geeft je inspiratie voor het restylen van je Caravan.

Het nieuwe boek Caravanity geeft je inspiratie voor het restylen van je Caravan.

Caravans winnen weer terrein bij vakantiegangers. Maar anders dan vroeger willen mensen nu hun caravan naar eigen smaak inrichten, standaard spullen zijn niet meer genoeg.  Steeds meer mensen kopen een caravan om die vervolgens helemaal naar eigen smaak te restylen. Met het meest hippe en spectaculaire resultaat. Het boek Caranavity verzamelt de meest aansprekende resultaten, zodat je inspiratie kan opdoen voor je eigen caravan. Glamping – glamourous kamperen – is een van de laatste vakantietrends, en de caravans die in Caravanity zijn verzameld, passen helemaal in deze hype. Daarnaast staat het boek boordevol met stylingtips, how-to’s en andere leuke ideeën om je caravan helemaal eigen te maken.

Femke Creemers richtte Caravanity.nl op, uit onvrede over de gebrekkige informatie over het restylen van caravans. Dat ze inspeelde op een duidelijke behoefte, blijkt uit het feit dat het blog inmiddels meer dan 10.000 betrokken bezoekers per maand heeft.

Ga voor meer informatie naar de website.