City Polo tijdens TEFAF in Maastricht

Tijdens TEFAF verandert het Vrijthof in Maastricht in een polo baan en kun je naar City Polo kijken.

Tijdens TEFAF verandert het Vrijthof in Maastricht in een polo baan en kun je naar City Polo kijken.

Maastricht verandert van 14 maart weer in de ideale bestemming voor kunstliefhebbers. Dan is in de stad namelijk de kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF) in MECC Maastricht. Meer dan 260 toonaangevende galeries uit ruim 20 landen presenteren dan alles op het gebied van kunst en antiek. Daarnaast is er nog veel meer in de Limburgse hoofdstad te beleven tijde TEFAF. Zo is er een City Polo wedstrijd.

City Polo
Tijdens het laatste weekend van TEFAF vindt voor de tweede keer City Polo Maastricht plaats. Het Vrijthof in Maastricht wordt dan omgetoverd tot een Polo arena. Op het Vrijthof wordt speciaal voor City Polo Maastricht een arena gebouwd, waarlangs tribunes worden geplaatst en het publiek (tegen betaling) kan plaatsnemen. Aan het City Polo Maastricht zullen 6 internationale teams deelnemen: Polospelers uit Argentinië, Engeland, Nieuw  Zeeland, Duitsland, België en Nederland komen naar Maastricht.

Cultuuraanbidders
Daarnaast is er meer te doen tijdens TEFAF zo kun je als muziekliefhebber naar het het tweedaagse evenement Jazz Maastricht met headliners als Raul Midón, Craig Taborn en Ntjam Rosie. Of maak kennis met het onvoltooide leven van een jonge fotografe met talent in How to play Francesca Woodman, gespeeld door Toneelgroep Maastricht. Daarnaast kun je het Franse Ballet Preljocaj tijdens Les Nuits en de verhalende choreografie van La Jeune Fille et la mort uitgevoerd door Centre chorégraphique de Tours zien. Ontdek de natuur als inspiratiebron in Désirée Tonnaer’s expositie Reflect nature! in Museum aan het Vrijthof.

TEFAF duurt van 14 tot en met 23 maart in Maastricht. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.