Combineer een hotel met kamperen

Op de Kroatische camping San Marino kun je nu naast kamperen ook in een hotel overnachten.

Op de Kroatische camping San Marino kun je nu naast kamperen ook in een hotel overnachten.

Wil je overnachten in een hotel combineren met de sfeer en de faciliteiten van een camping? Dan kun je deze zomer naar de nieuwe  ‘San Marino Residence’. Dit is een nieuw hotel met  hotelkamers op viersterren niveau, gelegen op de bestaande camping San Marino op het Kroatische eiland Rab.

Het nieuwe hotel
In totaal zijn er 18 tweepersoonskamers met en zonder balkon voor maximaal 3 personen en een suite voor maximaal 4 personen. De kamers zijn voorzien van airconditioning, minibar, kluisje, badkamer en kosteloze internettoegang. Inbegrepen is tevens een ontbijt buffet.

Camping
Camping San Marino is gelegen aan het beroemde zandstrand ‘Paradise Beach’. Niet alleen zijn zandstranden zeldzaam in Kroatië, dit strand is ideaal vanwege de zeer langzaam aflopende bodem en de beschutte ligging in een baai waardoor het zeewater hier in de zomer tropische waarden aanneemt. Rab is met de auto vanuit Nederland te bereiken op zo’n 1400 km afstand van Utrecht met een korte overtocht.

Voor meer informatie en boekingen kijk op de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.