Dino-tijd in Rotterdam

De site van de dino-expo.

De site van de dino-expo.


In Post Rotterdam, een nieuwe evenementenlocatie in de wereldstad, is vanaf deze maand een expositie te zien onder de titel ‘Living Dinosaurs’. De bezoeker duikt daarbij 400 miljoen jaar terug in de tijd. Bij de expositie zijn tientallen levensechte, bewegende dinosaurussen te zien in het voormalige postkantoor aan de Coolsingel. De 19 levensgrote dieren zijn gebaseerd op en nagemaakt aan de hand van de laatste wetenschappelijke ontdekkingen over de anatomie van de dinosaurus. Door middel van de nieuwste animatronic-technologie maken ze tevens levensechte bewegingen. De replica van de Mamenchiasaurus is met 19 meter lang en 7 meter hoog de grootste van de tentoonstelling. De kleinste dinosaurus die te zien is, de Eoraptor, meet 130 cm lang en 50 cm hoog. Meer informatie: www.livingdinosaurs.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.