Disneyland Parijs opent Ratatouille attractie

Disneyland komt deze zomer met een nieuwe attractie en themaland gebaseerd op de animatiefilm Ratatouille.

Disneyland komt deze zomer met een nieuwe attractie en themaland gebaseerd op de animatiefilm Ratatouille.

Disneyland Parijs komt met vernieuwingen deze zomer. Ze openen een smaakvolle nieuwe attractie én een themaland gebaseerd op de Oscar-winnende Disney/Pixar film Ratatouille. De film vertelt het verhaal van Rémy, een jong ratje met verbazingwekkende keukentalenten die er van droomt om op een dag een grote chef te zijn. Vanaf deze zomer nodigt Rémy je uit om zijn culinaire creaties en avonturen te delen in het Walt Disney Studios Park in Disneyland Parijs.

De attractie
In de attractie Ratatouille: the Ride, worden bezoekers verkleind tot de grootte van een rat en vergezellen ze Rémy en zijn vriendjes op hun avontuur in de keuken, in het restaurant en in de muren van Gusteau’s bekende Parijse etablissement. Tijdens dit avontuur proberen ze de slechterik van de film, Chef Skinner, te ontwijken. Deze  Disney attractie neemt je mee in een geanimeerde wereld en laat je ervaren hoe het is om een rat te zijn in de mensenwereld.

Nieuw themaland
De attractie ligt in een nieuw deel van het Walt Disney Studios Park dat volledig geïnspireerd is op de lichtstad Parijs, overgoten met een Ratatouille sausje. Naast de attractie herbergt dit themaland ook de winkel Chez Marianne en het op rattenschaal gethematiseerde restaurant Bistrot Chez Rémy. Dit restaurant bevindt zich vlak naast de attractie en serveert uiteraard het topgerecht van de kleine chef zelf: Ratatouille.

Ratatouille: the Ride is na Crush’s Coaster, Cars Race Rally en Toy Story Playland de vierde attractie in het Walt Disney Studios Park die geïnspireerd is op een Disney/Pixar film.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.