Doe New York in (je eigen) stijl

Wallstreet New York

Wallstreet New York


‘New York in stijl’ is volgens Kosmos Uitgevers ‘een verrassende en verleidelijke ontdekkingstocht door NYC’. In 2013 kwam het eerste deel in deze serie uit Londen in stijl. New York in stijl verschijnt op 3 april 2014. Het boek is geschreven door Sibella Court. Zij is styliste en werkt en woont in NYC. In New York in stijl deelt zij haar adresboek vol mooie en bijzondere plekken.

New York in stijl staat vol met insidertips, zoals schitterende winkels en stijlvolle adresjes om koffie te drinken of te lunchen. Verder zijn er wandelingen opgenomen, zodat je door de stad kunt struinen en genieten van New York zoals het is: creatief, spannend en vol energie. Deze bijzondere gids heeft een vintage-uitstraling en bevat prachtige foto’s en duidelijke plattegronden.

Het boek kan inspiratie zijn om zelf ook iets soortgelijks te gaan maken. Voor het vastleggen van al je reiservaringen verschijnt in maart ‘Notities in stijl’, waarin voldoende ruimte is om te schetsen en favoriete adresjes te noteren. Informatie: ‘New York in stijl’ verschijnt op 3 april 2014 en kost 19,99. Notities in stijl komt uit op maart 2014 en kost dan 8,99 euro.

Notities in stijl

Notities in stijl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.