Emmen heeft nieuwe ringstaartmaki

De eerste apen-baby van dit jaar. Foto Dierenpark Emmen/Wijbren Landman

De eerste apen-baby van dit jaar. Foto Dierenpark Emmen/Wijbren Landman


Op Valentijnsdag heeft ringstaartmaki Brenda in Dierenpark Emmen een gezonde baby ter wereld gebracht. Of het een Valentino of Valentina wordt heeft de verzorgster nog niet kunnen zien, want Brenda houdt haar baby stevig tegen zich aan. Het is de eerste baby van dit jaar in de kolonie maki’s. De verwachting is dat er nog wel een tiental zal volgen, die allemaal nakomelingen zijn van vader Stefan. Bezoekers die tijdens de zoenroute door het dierenpark bij het eiland van de ringstaartmaki’s komen, kunnen de pasgeborene daar bewonderen, al zal het wat moeite kosten Brenda en haar baby te ontdekken tussen de 30 andere ringstaartmaki’s.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.