Film-avond in hottub snel uitverkocht

Film kijken vanuit een hottub. Foto: Common Creative

Film kijken vanuit een hottub. Foto: Common Creative


De droom van elke ondernemer: In een paar uur tijd al je kaartjes verkopen. Een bioscoop vol met warmwaterbadjes slaat aan en het deze week gelanceerde initiatief was al snel uitverkocht. Wat is het idee? Bij de Hot Tub Movie Club (HTMC) in Amsterdam kunnen de bezoekers relaxed met vrienden in een bubbelbad naar een film kijken. Van 6 t/m 9 maart 2014 staan in het Machinegebouw op het Westergasterrein in Amsterdam 21 warme hot tubs klaar voor de filmliefhebber.

Tijdens deze avonden kunnen de bezoekers zich samen met 5 vrienden onder dompelen in één van de 21 bubbelbaden van de Hot Tub Movie Club. Om de ultieme bioscoopervaring waar te kunnen maken is ook gedacht aan een ober-service tot aan de hot tub en verschijnt de film op twee bioscoopschermen. Hot Tub Movie Club is gebaseerd op het populaire filmconcept uit Londen.

Initiatiefnemer Joep Verbunt: “Ik heb twee jaar in Londen gewoond waar veel bijzondere evenementen worden georganiseerd. Nu ik in Amsterdam woon mis ik de creativiteit en aanbod van dit soort concepten. Ik heb daarom besloten om het zelf te organiseren. Met 21 hot tubs zal het ook meteen het grootste hot tub evenement zijn dat ooit georganiseerd is.”

A-Film bijt het spits af en gaat donderdag 6 maart met de toepasselijke film ‘Best Night Ever’ in stijl in première. De film is het beste te omschrijven als de vrouwelijke Hangover, waar een bachelor party in Las Vegas helemaal uit de hand loopt. Product manager A-Film Myreille dekkers: “We zijn erg enthousiast over dit unieke en nieuwe evenement en verwachten zo de bioscoopbezoekers hun best night ever te geven.’

De nacht is niet over wanneer de film is afgelopen. De bioscoop zal namelijk veranderen in een nachtclub waarbij de bezoekers nog uren lang kunnen dansen op de muziek van een DJ. Per avond was er plaats voor maximaal 120 personen en alle kaarten zijn dus al verkocht. Het is niet duidelijk of er een vervolg komt.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.