Geen slapeloze nachten meer in je tent

De nieuwe website luchtbedkopen.nl kan je een extra rit naar de winkel besparen.

De nieuwe website luchtbed.nl kan je een extra rit naar de winkel besparen.

Voor je op vakantie gaat moeten er altijd veel dingen geregeld worden: Welke kleren neem je mee? Gaat het allemaal in de koffer passen? En dan vlak voordat je wegmoet denk je ‘Ohja ik moet ook nog ergens op slapen’. Dus rijd je gehaast naar de dichtstbijzijnde kampeerwinkel om een luchtbed te kopen. Om vervolgens overweldigd te worden door het aanbod en geen idee te hebben welke je nu moet kiezen. Dus je pakt, meestal, de goedkoopste om dan de winkel weer uit te stormen. Eenmaal op vakantie blijkt het luchtbed te dun, te klein of is het na een dag lek. Dit moet anders kunnen zou je denken? Dat kan het ook, door eerst even op luchtbed.nl te kijken.

Op de website vind je een groot aanbod aan luchtbedden, met daarbij reviews van gebruikers. Je kunt dus zien wat andere mensen van dit luchtbed vonden. Daarnaast hebben ze verschillende merken en verschillende soorten luchtbedden in verschillende prijsklasse. Het luchtbed is na je keuze online te bestellen en wordt bij je thuisbezorgd. De website verkoopt ook accessoires zoals pompen, opblaasbare kussens en nieuwe afsluitdoppen. Dan hoef je dus niet alsnog naar de winkel om het luchtbed op te kunnen blazen. En als je er zelf helemaal niet uitkomt kun je de klantenservice bellen.

Om zelf het aanbod aan luchtbedden te bekijken ga je naar de website.