Gratis bellen op cruiseschip met app

Met de MyCosta Mobile app kun je op alle cruiseschepen van Costa Cruises gratis met je reisgenoten bellen.

Met de MyCosta Mobile app kun je op alle cruiseschepen van Costa Cruises gratis met je reisgenoten bellen.

Een cruiseschip is zo groot dat je elkaar nog wel eens kwijt wil raken. Daarnaast wil iedereen ook wel eens wat anders doen, maar waar en wanneer spreek je dan weer af? Daar bel je elkaar even voor op. Kosten van al dat bellen kunnen hoog oplopen, aangezien je in het buitenland zit. Costa Cruises wil dit zijn gasten besparen en komt daarom met de nieuwe app MyCosta Mobile. Deze app geeft je de mogelijkheid de hele cruise onbeperkt contact met elkaar te houden.

Costa Mobiel
De applicatie voor smartphones en tablets is gemaakt om Costa passagiers de mogelijkheid te bieden om aan boord van alle 14 schepen uit de vloot onbeperkt met elkaar te bellen en te sms’en zonder dat daar enige kosten aan verbonden zijn. De app is zeer gebruiksvriendelijk. Download simpelweg voor de cruise van start gaat de app uit de App store of Google Play store. Eenmaal aan boord hoeft er alleen nog maar verbinding gemaakt te worden met het WiFi netwerk van het schip. Na registratie is MyCosta Mobile klaar voor gebruik.

Bellen
De app zorgt ervoor dat passagiers met elkaar in contact kunnen blijven door middel van bellen en sms’en, maar kan ook worden gebruikt om naar een andere hut te bellen of naar bepaalde faciliteiten aan boord zoals de restaurants, Spa en tour office.

Beschikbaar
MyCosta Mobile is beschikbaar voor de iOS 5.0 versies en hoger van de iPhone en iPad. Voor Android is de app beschikbaar voor smartphones en tablets die draaien op Android 2.3 en latere versies. De app is beschikbaar in 6 verschillende talen, namelijk Italiaans, Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees.

Download de app hier voor IOS en hier voor Andriod.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.