Guns N’ Roses concert in 3D bij Pathé

Guns N' Roses heeft in Las Vegas opgetreden en nu is het concert in 3D in de Nederlandse bioscoop te zien.

Guns N’ Roses heeft in Las Vegas opgetreden en nu is het concert in 3D in de Nederlandse bioscoop te zien.

Guns N’ Roses gaf in november 2012 een concert in Las Vegas, veel Nederlandse fans hebben dit waarschijnlijk gemist. Nu geeft Pathé je de kans om het concert alsnog te zien, in 3D. Appetite for Democracy 3D wordt eenmalig vertoond bij Pathé in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Groningen. Het concert maakte deel uit van de Appetite for Democracy Tour, 25 jaar na de release van debuutalbum en bestseller Appetite for Destruction en vier jaar na de uitbreng van de CD Chinese Democracy.

De Band
Guns N’ Roses verkocht eind jaren tachtig en begin jaren negentig ruim honderd miljoen albums en is daarmee een van de populairste rockbands aller tijden. In ‘Sin City’ speelt ‘the world’s most dangerous band’ voor een uitgelaten publiek alle grote hits, zoals Welcome to the Jungle, Sweet Child o’ Mine en November Rain en covers van onder anderen Bob Dylan, Neil Young en Paul McCartney. Appetite for Democracy 3D is een meeslepende muzikale ervaring in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit en de eerste concertfilm van Guns N’ Roses in de nieuwe bezetting sinds Use Your Illusion II uit 1992 met de originele bandleden.

Formatie
Axl Rose (zang), Dizzy Reed (keyboards), Chris Pitman (keyboards), Tommy Stinson (bas), Richard Fortus (gitaar), Ron ‘Bumblefoot’ Thal (gitaar), Frank Ferrer (drums) en DJ Ashba (gitaar).

De setlist
1. Chinese Democracy, 2. Welcome to the Jungle, 3. It’s So Easy, 4. Mr. Brownstone, 5. Estranged, 6. Rocket Queen, 7. Live and Let Die, 8. This I Love, 9. Better, 10. Motivation, 11. Catcher in the Rye, 12. Street of Dreams, 13. You Could Be Mine, 14. Sweet Child o’ Mine, 15. Another Brick in the Wall, Part 2, 16. November Rain, 17. Objectify, 18. Don’t Cry, 19. Civil War, 20. The Seeker, 21. Knockin’ on Heaven’s Door, 22. Nightrain, 23. Don’t Let It Bring You Down, 24. Used to Love Her, 25. Patience, 26. Paradise City.

Voor meer informatie ga je naar de website.