Italië-gevoel in een kookboek

KookboekToscane
Elke Italië-ganger weet: Een bezoek aan Toscane verandert je smaak voorgoed. Die geuren, die kleuren, die smaken… Giulia Scarpaleggia, een van de populairste Italiaanse foodbloggers van dit moment, deelt de geheimen van de Toscaanse keuken op een wel heel bijzondere manier: ze geeft haar eigen familierecepten vrij.

In Eet, proef en beleef Toscane neemt Giulia Scarpaleggia je mee naar de mooiste plekken van de streek, en naar onontdekte markten en bijzondere winkeltjes. Ze laat zien waar je de beste ingrediënten kunt kopen en deelt ruim honderd traditionele Toscaanse gerechten, van brood tot pasta, van soep tot salade en van jam tot dessert. Stuk voor stuk recepten die al jaren van moeder op dochter worden doorgegeven in Giulia’s omvangrijke Italiaanse familie. In feite een reis- en kookboek ineen.

Giulia Scarpaleggia is een fulltime foodblogger die van haar passie voor koken haar werk heeft gemaakt. Ze organiseert kookcursussen en diners in haar huis in de heuvels bij Siena en werkt voor verschillende magazines. Lees haar blogs op http://en.julskitchen.com/, of volg Giulia via Twitter, Facebook of Pinterest.

‘Eet, proef en beleef Toscane’
Auteur: Giulia Scarpaleggia
Verschijningsdatum: eind februari 2014
Prijs: € 19,99
ISBN: 9789021555928

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.