Je rijdt al Porsche voor 3500 euro

Voor fiets- en autofanaten: een Porsche. Foto: Porsche.com

Voor fiets- en autofanaten: een Porsche. Foto: Porsche.com


Porsche is een merkt dat een magische klank heeft voor veel mensen. Een auto waar de term ‘snelheid’ aan kleeft. Maar ook eentje van ‘duur’ en ‘niet te betalen’. Maar er is nu een alternatief. Wie 3500 euro gespaard en ook zelf zo’n Porsche snelheidsmonster wil hebben zijn er fietsen van hetzelfde merk. De carbon-uitvoering is echter bijna twee keer zo duur.

“De nieuwe Porsche Bike RX is de ideale tweewieler voor onverharde paden. Hij is uitgerust met twintig versnellingen van Shimano en 27,5-inchwielen. Het hoogwaardige, carbon frame van deze mountainbike combineert een ultralaag gewicht met toonaangevende dempende eigenschappen en garandeert grenzeloos rijplezier in de vrije natuur. De voorvork met DT Swiss-luchtvering en hydraulische schijfremmen van het gerenommeerde Duitse merk Magura zorgen voor optimale controle in alle omstandigheden”, zo schrijft het bedrijf zelf.

De Porsche Bike RS is eveneens voorzien van een hoogwaardig full carbon frame met ergonomisch ontworpen onderdelen, waardoor het totaalgewicht uitkomt op slechts negen kilogram. Met twintig versnellingen is deze tweewieler geschikt voor sportieve fietstochten in stedelijk gebied en voor langere ritten. Nog een opvallende eigenschap van de Porsche Bikes is het speciale anti-diefstal label, verborgen onder de lak van het frame. Het label bevat een unieke code en is bedoeld om dieven af te schrikken. In geval van diefstal kan de code online worden ingevoerd om de fiets als gestolen op te geven. De Porsche Bike kan door iedereen worden gecontroleerd op diefstal door de code te scannen met behulp van een iPhone-app en een QR-code. De kans dat een gestolen Porsche Bike wordt doorverkocht, is daardoor volgens de producent aanzienlijk kleiner.

De Porsche Bikes komen in maart op de markt en zijn beschikbaar in drie framematen (S, M en L). Uitgebreide productinformatie en andere producten uit de Porsche Driver’s Selection zijn te vinden in de Nederlandse Porsche Centra en via www.porsche.nl/shop.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.