Lake District in rijtje Grand Canyon?

Het Lake District ligt er als een schilderij bij.

Het Lake District ligt er als een schilderij bij.


Het grootste national park van Engeland, het Lake District, telt 2300 km² aan meren en bergen en heeft zich bij Unesco kandidaat gesteld voor een erkenning als Werelderfgoed. Indien positief bevonden, zal het binnenkort in het gezelschap verkeren van het Great Barrier Reef in Australië, de Chinese muur en de Grand Canyon in de V.S. Momenteel telt het Verenigd Koninkrijk 30 erkende sites, van de Tower of London tot Stonehenge en Giant’s Causeway in Noord-Ierland. Het Lake District National Park bevindt zich in het noordoosten van Engeland, niet ver van de grens met Schotland. Het heeft zeker geen tekort aan troeven om de commissie te overtuigen. www.lakedistrict.gov.uk

Lake District – Wikipedia

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.