Luchtvaartmaatschappij komt met familietarief

Hop breidt de tariefstructuur uit.

Hop breidt de tariefstructuur uit.


Innovatie beperkt zich niet alleen tot uw eigen bedrijf (of doet u al 10 jaar hetzelfde trucje?), maar ook luchtvaartmaatschappijen moeten telkens wat anders bedenken. De nieuwe Franse luchtvaartmaatschappij HOP! – een regionale dochter van moedermaatschappij Air France-KLM – introduceert het nieuwe Familietarief beschikbaar op de website www.hop.fr.

Dit nieuwe tarief geldt voor volwassen of ouderen die samen met ten minste één van zijn/haar kinderen of kleinkinderen jonger dan 25 jaar reizen, op vertoon van de geboortedatum. Familietarieven zijn beschikbaar op alle enkele reizen of retourvluchten. Het gezinstarief is een aanvulling op de drie tarieven, Basic, Basic Plus en Maxi Flex, die reeds door HOP! in het assortiment zijn opgenomen.

Evenals bij alle andere tarieven van HOP!, geldt voor passagiers die het Familietarief boeken ook het meenemen van 12 kg handbagage, het ontvangen van SMS-berichten voor vertrek, een snack aan boord en de vrije keuze van zitplaatsen.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.