Nieuwe gids: Door & door Antwerpen

Ondergronds in Antwerpen

Ondergronds in Antwerpen. Foto: Sander Lindenburg


In april 2014 komt er de nieuwe gids ‘Door & door Antwerpen’ uit. Volgens de auteurs Sarah Breimer en Marina Goudsblom beleef je met ‘door & door Antwerpen de stad van binnenuit, maak je kennis met de charmantste wijken, de onontdekte markten, parken én haar inwoners’. Dit is het vierde deel in deze succesvolle stedenreeks van Kosmos Uitgevers.

De reisgidsen uit de serie ‘door & door’ zijn anders. Aan de hand van vijftien sfeervolle verhalen en bijzondere fotografie belicht de gids niet eerder beschreven plekken. De geheimen van de stad, verhalen van inwoners en inspirerende teksten brengen de stad tot leven. Achterin de gids zijn adresjes en insider tips opgenomen. Dit overzicht is gratis te downloaden, geschikt voor smartphone of tablet. De gids is verrijkt met Layar, om de stad nog dichterbij te brengen.

door & door Antwerpen
Auteurs: Sarah Breimer en Marina Goudsblom
ISBN: 9789021555959
Omvang: 192 pagina’s
Prijs: €18,95
Verschijnt: april 2014
Kosmos Uitgevers

De omslag van het boek.

De omslag van het boek.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.