Nieuwe gratis vliegticketsvergelijkerapp

Er komen steeds meer apps om vliegtickets te vergelijken op je telefoon of tablet.

Er komen steeds meer apps om vliegtickets te vergelijken op je telefoon of tablet.

Er komen steeds meer apps om vliegtickets te vergelijken op je telefoon en tablet. Idealo.nl kon dan natuurlijk niet achterblijven. Ze komen met hun eigen vliegticketsvergelijkerapp om het bezoekers makkelijker te maken vliegtickets te boeken. De app geeft je vóór het zoeken een indruk van de voordeligste datum om te vliegen, gebaseerd op eerdere zoekopdrachten. De app vindt het dichstbijzijnde vliegveld ten opzichte van je huidige locatie. De filtermogelijkheden zijn bijvoorbeeld naar prijs, aankomst- of vertrektijd, aantal tussenstops, airline of aanbieder.

Makkelijker
 “Eén derde van de Nederlandse idealo klanten bezoekt onze site al via hun mobiele telefoon of tablet,” zegt Benjamin Rusch, hoofd van Idealo Reizen. “Deze app maakt het mobiel zoeken naar vliegtickets nog makkelijker en zal reizigers helpen meer geld te besparen bij het online boeken.”

Obstakel
Een mogelijk obstakel bij het boeken van vliegtickets via je telefoon, is dat webwinkels geen website hebben die voor mobiel gebruik geoptimaliseerd is. De idealo vliegtickets app geeft aan wanneer dit het geval is, en biedt dan de optie om de aanbieding per mail naar jezelf te sturen, zodat je de boeking op een later tijdstip op je desktop computer kunt voltooien. Ook heel handig is dat je je favoriete routes kunt bewaren, zodat je het prijsverloop in de gaten kunt houden. Als je een goede aanbieding hebt gevonden, kun je die eenvoudig per mail versturen naar vrienden of familie.

Je kan de app downloaden in de Itunes store en voor Android.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.