Nu plekje in zomers Frankrijk boeken

Strandvakantie in Frankrijk.

Strandvakantie in Frankrijk.


Het is nooit te vroeg om weg te dromen over lange warme dagen, de kust en comfortabel vakantie vieren. Staat menig skiër in februari nog op de piste, heel wat mensen kijken uit naar de zomervakantie en staan te trappelen om de koffer te pakken en af te reizen naar zonnige oorden. Bij de oriëntatie op de mogelijkheden in Frankrijk verdient ook Pierre & Vacances aandacht.

Pierre & Vacances heeft 10 ge-upgrade bestemmingen. Bij vijf gaat het om het luxere Premium label waarmee de positie van het merk wordt versterkt in zowel Frankrijk, Spanje als op de Antillen. Enkele residenties hebben daarnaast een renovatie ondergaan en bieden hierdoor meer comfort, een modernere accommodatie en een frisse decoratie. Bovendien opent het merk een spiksplinternieuwe Premium residentie in de Franse gemeente Roquebrune-Cap-Martin aan de Middellandse Zee. En verder wordt komend voorjaar de nieuwste Village Club Fuerteventura Origo Mare op de Canarische Eilanden geopend.

In Spanje hebben vorig jaar vier nieuwe residenties hun deuren geopend aan de Costa Dorada, de Costa Blanca en in Andorra. Het merk breidt hiermee haar activiteiten op de Spaanse markt uit en voegt een nieuwe dimensie toe aan haar aanbod. Meer informatie op: www.pierreetvacances.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.