Ontwerp je eigen koffer en win

Samsonite komt ook dit jaar weer met een ontwerpwedstrijd. Laat je inspireren door de winnaars van vorig jaar en doe mee.

Samsonite komt ook dit jaar weer met een ontwerpwedstrijd. Laat je inspireren door de winnaars van vorig jaar en doe mee.

Na het succes van de vorige Design My Samsonite wedstrijd komt Samsonite met de 2014 editie. Je kunt je eigen creatie indienen en daarmee maak je kans op een reis naar een bestemming naar keuze en een koffer van Samsonite met je eigen ontwerp. De wedstrijd is inmiddels van start gegaan en duurt tot en met 14 maart. Met de Design My Samsonite wedstrijd krijg je de kans om je eigen stempel te drukken op de collectie van Samsonite, de Cosmolite.

Hoe werkt het?
Ga naar designmysamsonite.com en dien je ontwerp in. Laat je inspireren door de 14 landen-thema’s die Samsonite voor je op een rijtje zette: Europa, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen, België, Nederland, Rusland, Turkije en Zuid-Afrika. Het is de bedoeling dat jouw ontwerp, voor de bestseller van Samsonite, de Cosmolite, hierbij aansluit.
Je kunt je ontwerp uploaden op de officiële Design My Samsonite website waar je onder andere het wedstrijdontwerp, sjablonen, een briefing, productinformatie over de Cosmolite collectie, video’s, en foto’s kunt inzien.

Prijzen
Een vakkundige jury, die bestaat uit zes leden van de ontwerp- en marketing teams van Samsonite, kiest van elk van de 14 thema’s een winnaar uit die wordt beloond met een Cosmolite koffer. Vijf van deze ontwerpen maken ook kans op een citytrip ter waarde van € 1.500,- naar een stad naar keuze. Uit deze vijf Grand Prize winnaars kiest Samsonite een aantal ontwerpen die er echt uitspringen. Deze winnende ontwerpen worden daadwerkelijk als limited edition in productie genomen. Ook dit jaar wordt er weer een People’s Choice Award uitgereikt aan de échte publiekslieveling. De deelnemer die deze prijs in de wacht sleept, maakt kans op een set Cosmolite koffers.

Voor meer informatie ga je naar de website. Op de facebookpagina kun je al ingeleverde ontwerpen bekijken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.