Spaanse camping investeert in nieuw seizoen

De Spaanse camping heeft dit seizoen onder andere het zwemparadijs uitgebreid.

De Spaanse camping heeft dit seizoen onder andere het zwemparadijs uitgebreid.

De Spaanse camping Playa Montroig Camping Resort heeft ook dit jaar weer vernieuwingen aangebracht om in 2014 vakantiegangers iets nieuws te kunnen bieden. Zo hebben ze hun sanitairgebouw gerenoveerd, nieuwe fitnessapparaten aangeschaft en het zwemparadijs in uitgebreid. Bezoekers treffen dus weer heel wat nieuws op het camping resort van 35 hectare groot en met 1 kilometer kustlijn die aan de camping grenst.

Renovatie sanitairgebouw
Dit jaar profiterer je bij Playa Montroig van de renovatie van het toiletgebouw op veld A. Met een nieuwe, meer comfortabele lay-out en integratie van de nieuwste technologieën en materialen. Ook zijn grote dakramen geïnstalleerd, die het gebouw vullen met natuurlijk licht.

Nieuwe fitnessapparaten
Playa Montroig Camping Resort heeft veel aandacht besteed aan het onderhoud van haar fitness en wellness faciliteiten, die altijd al hoog gewaardeerd worden door campinggasten. Voor iedereen die ook tijdens de vakantie fit wil blijven is er een volledig gerenoveerde cardio- en fitnessruimte, het ‘Fitness Center’, met nieuwe machines van het merk Technogym.

Zwemparadijs uitgebreid
Het zwembadgedeelte is uitgebreid tot 5.000 m2, waarvan 2.000 m2 wateroppervlak en 3.000 m2 gazon, strand en terrassen. In 2013 is een verwarmd recreatiebad aangelegd van 500 m2 en het gazon en terrassen zijn met 1.000 m2 uitgebreid. Het zwembad is inmiddels uitgerust met zes glijbanen met een totale glijoppervlakte van 90 meter en ingelegd in een speciale tropische bergtuin. In 2014 wordt het pierenbadje van het zwemparadijs versierd met interactieve spelletjes.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.