Ridders en jonkvrouwen gratis naar Muiderslot

Kinderen die verkleed komen als ridder of jonkvrouw mogen gratis het Muiderslot in.

Kinderen die verkleed komen als ridder of jonkvrouw mogen gratis het Muiderslot in.

Kinderen  verkleed als ridder of jonkvrouw mogen in de voorjaarsvakantie gratis naar het Muiderslot. Van 15 februari tot 2 maart is het kasteel weer geopend en houden ze de verkleedactie voor alle kinderen tot en met 11 jaar. Ze moeten dan wel onder begeleiding komen van een betalende volwassene.

‘Echte’ ridders
Op 2 maart zijn de ridders van de Orde der Noorderwind aanwezig. Die dag zullen zij niet alleen trainen, maar de bezoekers ook alles vertellen over krijgskunsten en gebruiken in de middeleeuwen. Bovendien is dit dé kans om als jeugdige ridder of jonkvrouw met een ‘echte’ ridder of jonkvrouw op de foto te gaan.

Verkleedactie
Voor deze actie geldt dat houders van een Museumkaart of een Vriendenpas gratis naar binnen mogen. Per begeleider mogen maximaal vier kinderen naar binnen. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingsvouchers.

Het Muiderslot is in de voorjaarsvakantie dagelijks geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur en in de rondleidingen is speciale aandacht voor kinderen. Een bezoek wordt nog leuker met de interactieve speurtocht door de Ridder- en Torenroute die voor € 1,00 te koop is bij de kassa.

Kijk voor informatie en toegangsprijzen op de website

 

 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.