Robin Thicke op Arubaans festival

Robin Thicke komt als hoofdact optreden tijdens Aruba’s Soul Beach Music Festival.

Robin Thicke komt als hoofdact optreden tijdens Aruba’s Soul Beach Music Festival.

Sterren komen niet alleen naar Aruba om vakantie te vieren, ze komen er ook optreden. Zo is Robin Thicke, de veelbekroonde zanger die vorig jaar een hit scoorde met het nummer ‘Blurred Lines’,  de hoofdact van het Soul Beach Music Festival op Aruba. Thicke is de hekkensluiter van het internationale muziekfestival. Het Soul Beach Music Festival vindt van 21 t/m 26 mei op het ‘One Happy Island’ plaats.

Groot festival
“We zijn zeer verheugd dat we een van de meest populaire artiesten van dit moment op ons One Happy Island mogen verwelkomen”, aldus Otmar Oduber, Minister van Toerisme, Transport en Cultuur. “Aruba is al jaren de favoriete en meest vooraanstaande bestemming in het Cariben voor muziekliefhebbers. We zijn niet alleen trots op onze bezienswaardigheden, maar ook zeker op het feit dat we de allergrootste namen uit de muziekwereld naar het eiland weten te halen.”

Bekende namen
Het Soul Beach Music Festival haalt al jaren de grootste namen uit de soul- en R&B wereld naar het eiland. Tijdens eerdere edities traden onder meer Alicia Keys, Mary J Blige, Jennifer Hudson, Ne-Yo, D’Angelo en R Kelly op. Het optreden van Robin Thicke vindt op 25 mei bij het Nikki Beach Amphitheatre op Aruba plaats.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.