Roermond krijgt Gamers Pretpark

Met 3D-brillen moeten de bezoekers zich in een virtuele wereld wanen.

Met 3D-brillen moeten de bezoekers zich in een virtuele wereld wanen.


Roermond krijgt een pretpark voor gamers, zo bleek uit publicaties deze week in het Financieele Dagblad, Z24 en de Volkskrant. “‘Yumble is geen gamehal, maar een attractiepark 2.0’, zo omschrijft initiatiefnemer Daan de Kruijk de nieuwe attractiehal van 22 miljoen euro dat naast het Designer Outlet Center in Roermond komt. De bouw begint volgende maand, de opening van de bijna twee voetbalvelden grote hal wordt in het eerste kwartaal van 2015 verwacht”, zo schrijft de Volkskrant.

De initiatiefnemers, die aanvankelijk van een start van de bouw in december 2013 uitgingen, stellen zelf: “De eerste Yumble opent haar deuren bij het McArthurGlen Designer Outlet Roermond, dé Fashion Outlet van Europa met meer dan 200 topdesignermerken onder een dak. Niet voor niets trekt deze outlet nu al 4,4 miljoen bezoekers per jaar. Een aantal dat nog altijd groeit, mede onder invloed van verdere ontwikkeling van het gebied. Deze triple-A locatie heeft bovendien een verzorgingsgebied van 16,8 miljoen inwoners binnen een uur rij-afstand. Binnen de regio wordt zeer positief gereageerd op de komst van Yumble en de verwachte economische en toeristische impuls voor de hele omgeving.”

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.