Slapen in een Brits museum…kan!

Slapen tijdens de dino-nacht in het museum.

Slapen tijdens de dino-nacht in het museum.


Slapen is eigenlijk zonde van je tijd als je in een wereldstad als Londen bent. Zeker als diverse culturele instellingen hun openingstijden rekken tot ver na middernacht, want behalve tentoonstellingen bezoeken, kun je tegenwoordig ook in verschillende musea overnachten. Het Natural History Museum in Londen pakt regelmatig uit met Dino Snores, voor zowel kinderen als volwassenen. Na een diner en verschillende activiteiten rond wetenschap, muziek en kunst val je naast de dinosaurussen in slaap. The British Museum organiseert binnenkort slaapfeestjes met een viking en mummy thema en ook in London Zoo en Peckham Library kan regelmatig gelogeerd worden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.