Slimme duikbril herkent vissen

Het ontwerp van de slimme duikbril.

Het ontwerp van de slimme duikbril.


De uitvinders Han Chanhee, Kim Juyoung, Han Dhojin & Kwon Yoonjoo hebben iets bijzonders bedacht: Een slimme duikbril. Eentje met een ingebouwde computer, die het zelfs mogelijk maakt om snel te zien wat voor een vis er door het scherm zwemt. De duikbril bevat een display waar informatie op geprojecteerd wordt. Via een GPS-zender is te zien waar andere duikers uit je gezelschap zich bevinden. Het is mogelijk om via de bril een alarmsignaal uit te laten gaan. Met één druk op de knop kun je een (alarm)signaal naar andere duikers sturen en minstens zo cool is de mogelijkheid om al zwemmend een 3D-foto te maken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.