Stem op klassieke speedboat

Het gerestaureerde schip in actie. Photo credits photo ‘Riva Aquarama Lamborghini – 350 GT’: Maurice Volmeyer Fotografie (www.volmeyer.com)

Het gerestaureerde schip in actie. Photo credits photo ‘Riva Aquarama Lamborghini – 350 GT’:
Maurice Volmeyer Fotografie (www.volmeyer.com)


De Riva Aquarama Lamborghini, gebouwd 45 jaar geleden voor en in opdracht van Ferruccio Lamborghini, stichter van de prachtige Italiaanse sportwagen merk, is de snelste Aquarama in de wereld. Het is een van de kandidaten in de klassieke boten wedstrijd waar je alleen vandaag nog op kunt stemmen. De Riva Aquarama Lamborghini is genomineerd als Classic Boat 2014 Motorboot van het Jaar door het tijdschrift Classic Boat.

Een Nederlandse Riva verzamelaar uit Uithoorn spoorde de boot enkele jaren geleden op en heeft het schip volledig gerestaureerd naar originele staat door Riva World, een wereldwijd gerenommeerde Nederlandse specialist in de restauratie van Riva boten. Het project duurde ongeveer drie jaar in totaal, waarbij de Aquarama werd teruggebracht naar de oorspronkelijke staat van boven naar beneden. De houten romp werd hersteld, geschuurd en er werden niet minder dan 25 coatings aangebracht. Stemmen voor deze unieke Aquarama is mogelijk tot middernacht zondag 16 februari en kan gedaan worden bij : http://www.classicboat.co.uk/awards2014 .

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.