Travel Counsellors beste reisaanbieder

Maak nu kans op een reis van 10 overnachtingen in 5 verschillende steden en een bedrag van €2013,-.

Travel Counsellors is door consumenten uitgeroepen tot beste reisaanbieder.

Travel Counsellors heeft de beste reisaanbieder award gewonnen. Ze hebben deze consumentenprijs verdiend met het hoogste cijfer, namelijk een 9,2 (9,18). 212 reizigers gaven hun mening over de service en kwaliteit van Travel Counsellors en beoordeelden het bedrijf dus duidelijk positief. Ze hebben gewonnen vanwege ‘de persoonlijke aandacht, het bieden van reizen op maat, een heel hoog service niveau voor toch een goede prijs, de leuke locaties en het ervaren personeel dat snel reageert en met passie haar werk doet’. Kijk op deze infographic voor alle informatie.

De award is een initiatief van TravMagazine.nl, Preferenso.nl, Sanoma en de vakantiebeurs. Alle reisaanbieders van Nederland waren uitgenodigd om mee te strijden. De aanbieders moesten minimaal 50 reviews hebben van hun klanten. De aanbieder met het hoogste klantoordeel wint. Hieronder vind je de top 10:

1. Travel Counsellors 9,2 (212 stemmen)
2. Zonvaart Reizen 9,2 (57 stemmen)
3. Solmar 9,1 (127 stemmen)
4. Stip Reizen 8,5 (120 stemmen)
5. FOX Vakanties 8,3 (95 stemmen)
6. Kras.nl 8,3 (186 stemmen)
7. D-reizen 7,9 (124 stemmen)
8. Sunweb Vakanties 7,9 (75 stemmen)
9. Shoestring 7,9 (72 stemmen)
10.Arke 7,8 (87 stemmen)

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.