Voed je zomerse bui met zelfgemaakt ijs

De zomer komt langzaam dichterbij en daarmee neemt de behoefte aan een lekker zelfgemaakt ijsje toe.

De zomer komt langzaam dichterbij en daarmee neemt de behoefte aan een lekker zelfgemaakt ijsje toe.

Het lijkt erop dat we de winter gaan overslaan en de lente erg dichtbij komt. Om je alvast in de zomerse stemming te brengen kun je zelf ijs maken. Dit kan natuurlijk door een vormpje met een beetje limonade in de vriezer te leggen, maar als je de echt zomer wil proeven ga je natuurlijk voor Italiaans ijs. Dit kun je volgens dit recept maken. Maar als het bijna je verjaardag is of je lief heeft iets goed te maken met Valentijn, dan kun je ook de SOLIS Gelateria Pro vragen.

De machine kan net zoveel als de naam doet vermoeden. Deze ijsmachine heeft 12 verschillende standen waarmee je zelf de ijsstructuur bepaalt. Zo maak je gemakkelijk sorbetijs, frozen yoghurt, roomijs of echte Italiaanse ‘gelato’. Voeg vers fruit, stukjes chocolade of nootjes toe: jij bepaalt hoe je het wilt hebben. De Gelateria Pro maakt een liter vers ijs per keer. Dus je kan lang van je arbeid genieten. Je moet wel € 499,- hebben liggen om de prijzige machine te kunnen betalen.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.