Win Valentijnspakket voor singles

Weekendjeweg.nl wil Valentijn ook leuk maken voor singles.

Weekendjeweg.nl wil Valentijn ook leuk maken voor singles.

Valentijnsdag hoeft niet alleen leuk te zijn voor koppels, ook singles verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. Dat vindt Weekendjeweg.nl tenminste. Zij beginnen een twitteractie waarbij singels kans maken op prijzen. Ze geven namelijk ‘vrijgezellin Valentijnspakketen’ weg op 14 februari, met onder andere een ‘onesie om in te cocoonen’.

Vrijgezellige Valentijnspakketten
Op de meest romantische dag van het jaar geeft Weekendjeweg.nl zes verrassingsboxen weg: drie voor single ladies en drie voor de vrijgezelle mannen. Met de Twitteractie ‘Valentijn?! #vrijgezellig is ook fijn!’ maakt iedereen zonder geliefde – maar mét Twitter – kans op dit uitgebreide pakket. De winnaars worden onder andere verrast met lekkernijen, een onesie om comfortabel in te cocoonen én een Weekendjeweg.nl Cadeau Card van t.w.v. € 50,-.

Hoe kun je winnen?
Wie mee wil doen moet vanaf vandaag een tweet op Twitter plaatsen. Gebruik hierbij dan de drie hashtags #Valentijn #vrijgezellig #retweet en mention @weekendjeweg. De winnaars worden op 14 februari geselecteerd en krijgen bericht via Twitter.

Voor meer informatie ga naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.