Zip-Linen op een cruiseschip

Op een cruiseschip kun je inmiddels zoveel meer dan alleen rondvaren, zo kun je ook van een Zip-Line af.

Op een cruiseschip kun je inmiddels zoveel meer dan alleen rondvaren, zo kun je ook van een Zip-Line af. Foto: AMCA/Royal Caribbean Nederland’

Het cruiseschip Allure of the Seas heeft de afgelopen jaren alleen in het Caribisch gebied gevaren, maar verplaatst zich nu naar de Middellandse Zee. Door de grote belangstelling voor de komst van de Oasis of the Seas naar Rotterdam op 30 september a.s. is besloten om de Allure of the Seas in 2015 tijdelijk in het Middellands Zeegebied af te meren. Van 24 mei tot 18 oktober 2015 kunnen wekelijks 5.400 reizigers mee op het schip. Op 12 februari a.s. start de verkoop voor Crown en Anchor (Loyaliteits). Een week later kan iedereen die belangstelling heeft een cruise op de Allure of the Seas boeken.

Het schip 
Tijdens de achtdaagse zeereis die ze wekelijks vanaf Barcelona gaat maken, kom je bijna dagelijks in een ander land. Je maakt kennis met o.a. Palma de Mallorca, de Provence en de Italiaanse havenstad La Spezia, die toegang geeft tot Florence en Pisa. Ook Rome en Napels zijn te bezoeken vanaf het schip.
De nieuwe varende bestemming in het Middellands Zeegebied biedt zelf ook een zeer breed aanbod aan mogelijkheden, zoals zeven eigen buurtjes waaronder Central Park met bomen van maar liefst 7 meter hoog. Er is entertainment in de vorm van diverse theaters met o.a. Broadway shows, kinder disco en een watertheater op het half open achterdek. Er is ook gedacht aan sportliefhebbers. Zij hebben o.a. de keuze uit 21 zwembaden en whirpools, een Zip-liner, 60 m.hoge klimwand en een ijsbaan.

Voor meer informatie ga je naar de website.

 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.