Zuid-Tirol beste campings van Europa

Campings in Zuid-Tirol doen het goed in de top 100  van Camping.info.

Campings in Zuid-Tirol doen het goed in de top 100 van Camping.info.

Zuid-Tirol heeft het goed gedaan in de laatste top 100 van Camping.info, met de beste campings van 2014 in Europa. Nummer 1 en 2 zijn namelijk Zuid-Tirolse campings. Nummer één is Caravan Park Sesto/Sexten en op nummer twee staat camping Alpe di Siusi/Seiser Alm. De campings staan zo hoog op de ranglijst omdat ze erg goed beoordeeld zijn door bezoekers op Camping.info. In totaal staan er zeven Zuid-Tiroolse campings in deze top 100. Dit maakt het Italiaanse Zuid-Tirol de streek van Europa met de meeste kwalitatieve campings op zo’n klein oppervlakte.

Campings in Zuid-Tirol 
In de top 100 van 2014 neemt de Italiaanse regio een prominente rol in, door met in totaal zeven campings in de lijst te staan. Bovendien staan drie van deze campings in de top 10. De zeven winnaars uit Zuid-Tirol zijn de volgende:

1e plaats: Caravan Park Sexten
2e plaats: Camping Seiser Alm
5e plaats: Genießer- & Komfortcamping Schlosshof
22e plaats: Waldcamping Naturns
33e plaats: Camping Residence Sägemühle
68e plaats: Camping Vidor
73e plaats: Camping Via Claudia
94e plaats: Camping Moosbauer

Top 100
De Camping.info Award is een jaarlijks terugkerende lijst met de best beoordeelde campings in Europa, die wordt samengesteld door de online campinggids www.campings.info. Deze campinggids is met meer dan 10 miljoen bezoekers marktleider in Duitstalige landen/regio’s. Deze award is een publieksprijs, omdat de lijst met de 100 beste campings wordt bepaald op basis van de tevredenheid van meer dan 70.000 campinggasten. De ranking wordt niet enkel bepaald op basis van de gemiddelde score van de gasten, maar hierbij wordt tevens rekening gehouden met de betrouwbaarheid van de beoordelaar.

De hele lijst is hier te bekijken. Als je meer informatie wil over Zuid-Tirolse campings ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.