8000 campings via ANWB in je mobiel

ANWB kampeer app

ANWB kampeer app


De ANWB heeft naar eigen zeggen de bezem gehaald door de camping-apps die de organisatie aanbood. Er is vanaf vandaag een nieuwe versie. Kampeerliefhebbers kunnen vanaf vandaag de app ANWB Kamperen downloaden. De app bevat bijna 8.000 campings, verdeeld over 19 landen. In de nieuwe app is het mogelijk om campings per land aan te schaffen. Met een navigatie vanuit de kaart kan de kampeerder snel zijn favoriete camping vinden en boeken.
De uitgebreide database zorgt ervoor dat de kampeerder op veel criteria kan zoeken. Luxe, eenvoud, charme, aantal plaatsen, zwembad, tennisbaan, zijn honden wel of niet welkom? Favoriete campings zijn eenvoudig te delen via Facebook of Twitter.

Kortom, hetzelfde wat je vroeger op papier had, maar dan nu in digitale vorm. Het is de vraag hoe lang het zinnig blijft om te betalen voor dit soort informatie. Iedereen met enige ‘internet-skills’ kan een deel van deze informatie (zeker locatie en voorzieningen, misschien dan niet de beoordeling) boven water halen.

De app is 24 uur gratis te proberen, daarna is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. De kosten bedragen €0,89 tot €2,69, afhankelijk van het aantal landen, regio’s en campings. Bij aanschaf van een abonnement op een land kunnen kampeerders de kaart van het land downloaden, zodat het zoeken naar de camping ook offline of onderweg mogelijk is.

De app is hier te downloaden voor iPhone en hier voor Android.

0