Alle vakantietrends 2014 in één vakantie

Travel to Clairity combineert alle vakantietrends van 2014 in een reis,

Travel to Clairity combineert alle vakantietrends van 2014 in een reis,

De trends van 2014 staan allemaal in het teken van spiritualiteit, zingeving, aandacht en Mindfulness. Daarnaast zit vooral Azië in een sterke lift als het om populariteit gaat. Daar zag Titia de Vries een gat in de markt. Zij heeft een reis ontwikkeld die al deze elementen combineert. Via haar bureau Travel to Clarity kun je namelijk op een ‘Life Changing Retreats’ op Sri Lanka, waar al deze elementen samenkomen.

De reis
De reis is een combinatie van ‘Body, Mind en Soul’ met spiritualiteit (zingeving) en de mogelijkheid van een op-maat rondreis in Sri Lanka. Ze biedt er onder andere Mindfulness (Meditatie), Ayurveda, Life Coaching en Tibetaanse yoga (‘monnikendans’). Het zijn 10 daagse programma’s met uitgebreide ayurvedische behandelingen, Tibetaanse yoga, Mindfulness en meditatie bij zonsondergang en ondersteunende coaching-gesprekken. Daarnaast biedt het resort mogelijkheden om met korte uitstapjes of meerdaagse trips de natuur en cultuur van het eiland te leren kennen. Barberyn Resorts heeft een ontwikkelingsprogramma, waarmee met de hulp van gasten lokale initiatieven worden ondersteund. Tijdens deze retreats kun je je weer opladen om je drukke leven weer aan te kunnen.

Oorspong
Dat is ook de reden dat de Vries met de reizen begonnen is. Ze zat er zelf namelijk doorheen na de behandeling voor borstkanker. “ik had het gevoel dat de chemo nog in al mijn vezels zat. En ik had me als ZZP’er geen rust gegund; een maand na mijn laatste chemobehandeling was ik al weer aan het werk. Ik liep kortom op mijn tandvlees.” Ze is toen naar het Barberyn Reef Resort (Sri Lanka) gegaan om haar energie terug te vinden. Dit is geslaagd en nu wil ze anderen dezelfde ervaring bieden.

Voor meer informatie over de reis ga je naar de website.