Amsterdam boutique hotel rijker

Het boutique hotel The Neighbour’s Magnolia heeft net haar deuren geopend in Amsterdam.

Het boutique hotel The Neighbour’s Magnolia heeft net haar deuren geopend in Amsterdam.

In het hart van cultureel Amsterdam, om de hoek van het Van Gogh en Stedelijk Museum, is in een monumentaal pand het nieuwe boutique hotel ‘The Neighbour’s Magnolia’ geopend. Dit 21 kamers tellende hotel kenmerkt zich door HAY meubels in een verder vintage pastelkleurig interieur. Het hotel start haar eerste zomer symbolisch met een bloeiende magnolia in de tuin van de buren.

Magnolia met HAY
Hotel The Neighbour’s Magnolia telt 21 kamers en is gevestigd in een monumentaal pand in het Amsterdamse Museumkwartier. Bij binnenkomst heb je meteen zicht op de grote magnoliaboom in de tuin van buren. De boom is niet alleen de aanleiding van de hotelnaam, ook zie je de zachte magnolia pastelkleuren terug in het hele interieur en proef je bij aankomst de zelf gebrouwen Magnolia Cocktail. Het hotel is ingericht met vintage en HAY meubels en er is gratis Wi-Fi. In de LivingRoom kun je ontbijten, een drankje drinken, je mail checken op de iMac of relaxen op de vele zitplekken met collectie lifestyle- en designtijdschriften. Hotelhond Bleecker zorgt voor een huiselijke sfeer.

Verschillende kamers
The Neighbour’s Magnolia telt vijf type hotelkamers die zijn ingericht met ruime bedden, bureau met felgekleurde HAY stoel, flatscreen-TV, eigen badkamer met douche of bad en fair trade verzorgingsproducten van ADA Cosmetics. De kamers verschillen in grootte, ook hebben de kamers gelegen aan de tuinzijde een balkon of (dak)terras met uitzicht op de magnoliaboom. Een strijkplank, kofferrek of warme deken vind je bevestigd aan de gangmuren van het hotel. Extra’s zoals een minibar, koffie- en theefaciliteiten en roomservice worden op verzoek op je kamer geplaatst.

Op z’n Amsterdams
Wie verblijft bij The Neighbour’s Magnolia verkent Amsterdam op een Amsterdamse manier. De sfeer is informeel en gericht op persoonlijke service en een persoonlijke ervaring. Zo krijg je een “The Neighbour’s Magnolia–stadskaart” van Amsterdam met aanbevelingen en kun je de gratis app ‘The Digital Concierge’ downloaden. De staf die de hele dag in de LivingRoom is te vinden, is op de hoogte van de lokale ins en outs van de stad en geeft je daarnaast graag persoonlijke en bijzondere tips: van cultuur tot shopping. Er staan fietsen klaar om je langs de grachten te voeren voor een bijbetaling van €12,50 per dag.

Huisdieren welkom
Je hond meenemen op een stedentrip Amsterdam? Hotel The Neighbour’s Magnolia biedt een speciaal Pets Delight hondenpakket inclusief koekjes, botje en dental stick voor €25,- per hond per verblijf. Een uitgebreide eindschoonmaak van de kamer is hierbij inbegrepen.

Je verblijft in Hotel The Neighbour’s Magnolia vanaf €79,50 per kamer per nacht met ontbijt. Voor meer informatie ga je naar de website.

Hotelgegevens
Hotel The Neighbour’s Magnolia
Willemsparkweg 205
1071 HB Amsterdam

0