Bank verleidt je om app te downloaden

Met de Visit Holland App krijgen toeristen een sfeerimpressie van Nederland.

Met de Visit Holland App krijgen toeristen een sfeerimpressie van Nederland.

Sinds kort staat de Visit Holland-bank op Schiphol. De bank nodigt arriverende toeristen uit om, terwijl ze wachten op hun bagage in aankomsthal 3, de Visit Holland App te downloaden. NBTC en Schiphol zorgen op deze manier voor een eerste Holland-ervaring. De Visit Holland App is gratis beschikbaar voor zowel Android als voor de iPhone. Je kan de app navigeren op basis van persoonlijke voorkeuren, zoals een persoonlijk reisschema en een things to do-lijstje. Ook kan er via de app een hotel geboekt worden. Bovendien zijn de content en kaarten van de app offline beschikbaar. De app is beschikbaar in tien talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Zweeds, Deens, Japans en Portugees. Binnenkort zal de app ook beschikbaar zijn in het Chinees.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Of bekijk dit filmpje voor een impressie:
)

0